За нас

„ТИМ ЕНД ДИ” ЕООД

Ние сме фирма „ТИМ ЕНД ДИ” ЕООД и от 2002 г. сме директен вносител на картини, интериорни декорации / декоративни цветя и дръвчета, вази, статуетки, лампи, изделия от бамбук ,ратан, керамика/ малки мебели, луксозни подаръци.

Фирмата ни е с водещи цени на едро като вносител на картини и маслени платна за България. Широката гама от продукти са с гарантирани абсолютно ниски цени, отстъпки, конкуренция и програма за лоялност. Доставка на поръчки чрез куриер директно до вашата врата. Извършване на плащания в брой или по банков път. Човешко и професионално обслужване на клиентите чрез имейл, телефон. Всичко това и още много са знак на нашето качество!

Нашия главен офис е със седалище : гр.Бургас, ж.к.Лазур 121,партер.

Предвид това, че Бургас е туристическа дестинация се стараем да задоволим по-широк кръг от вкусове. Залагаме на прецизно подбрана, оригинална и качествена стока, която да предложим на нашите едрови клиенти – мебелни, сувенирни и вериги магазини, хотели и дизайнерски студия, Както и клиенти на дребно от цялата страна.

гр.Бургас, ж.к.Лазур 121, партер.

Тел.за контакт: 0879 990484

Email: accent.pictures@gmail.com

  • Отлично качество на отлични цени
  • Отлично обслужване
  • Уникални предложения

Бърз поглед

Магазина в Гърция

Магазина в Гърция

Миг красота от магазина ни в Гърция.

Отзиви

Търсех картини за няколко апартамента в хотелски комплекс на морето , точно преди откриване на летния туристически сесон и не разполагах с много време. Разгледах какво се предлага в магазините за декорации, но цените бяха доста високи. Реших да потърся в сайтове за картини и случайно попаднах на accent-homedeco.com. Харесах си няколко катини : маслени платна репродукции на съвсем разумна цена.
Картинате пристигна на третия ден след като ги поръчах. На живо ми харесаха още повече отколкото в сайта.
Препоръчвам на всички. Ако търсите картини за декориране и освежаване на интериор - ще ви свършат работа.

Антон Димов, Каварна

Картината е чудесна! Приятно съм изненадана от качеството спрямо цената и. Получих я много бързо и изглежда страхотно. Благодаря.

Христина Стоянова, София

Браво! Картините са уникални! Имах някои съмнения да поръчам онлайн ,тъй като е за подарък, но вие ми ги опровергахте. Препоръчвам на всички , които искат да изненадат свои приятели и близки с оригинален подарък. Ще поръчвам пак.

Диляна Апостолова, Пловдив

Декоративните цветя , които поръчах се оказа ,че на живо са като истински. Изненадахте ме приятно. Ще ги препоръчам и на други колеги - сватбени агенции.

М. Георгиева, София